Ryszard
Junior Member

Ilość postów: 17
|
Terminy ferii zimowych w 2012 roku
No proszę, tym razem wyjątkowo szybko, bo jeszcze w 2010 roku poznaliśmy terminy, w jakich odbędą się ferie zimowe w 2012 roku.
Znane są już daty ferii zimowych dla wszystkich województw oraz miast i regionów, więc wiemy, kiedy odbędą się ferie zimowe w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu, Łodzi, trójmieście, na śląsku, czy zagłębiu...
Najszybciej ferie zimowe rozpoczną się w województwie dolnośląskim, mazowieckim, opolskim i zachodniopomorskim. W międzyczasie rozpoczną się ferie zimowe w podlaskim i warmińsko-mazurskim, a potem w województwie lubelskim, łódzkim, podkarpackim, pomorskim i śląskim.
Najpóźniej odbędą się ferie zimowe w województwie kujawsko-pomorskim, lubelskim, małopolskim świętokrzyskim i wielkopolskim.
Wszystko jak zwykle na stronie www.terminyferii.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2011 11:08 przez administrator.)
|
|
| 26.12.2010 19:41 |
|
|
|
Ryszard
Junior Member

|
RE: Terminy ferii zimowych w 2012 roku
Tak jak już pisałem w innym temacie - jak dla mnie ferie 2013 wyglądają o wiele lepiej niż ferie2012. To jednak tylko spojrzenie z punktu widzenia mojego województwa...
No nic, białe szaleństwo coraz bliżej 
Szukajcie już jakichś dobrych noclegów.
|
|
| 03.10.2011 10:10 |
|
| |
Ryszard
Junior Member

|
RE: Terminy ferii zimowych w 2012 roku
Ferie zimowe coraz bliżej, a tymczasem fajnie przedstawione zostały także wszystkie inne dni wolne od szkoły w zbliżającym się roku kalendarzowym.
Tradycyjnie wszystkie dni wolne od szkoły znajdują się na http://www.terminyferii.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2011 22:49 przez Ryszard.)
|
|
| 21.11.2011 22:47 |
|
| |